The toilet, before and after ( Den lilla Nere)


Den lilla toaletten på nedervåningen.

FÖRE :  Jag glömde ju givetvis bort att knäppa en bild ´på hur det såg ut när jag flttade in.. Så på den här bilden har jag gjort iording fönstret och börjat måla taket.
Det var iaf en furutak, och furu runt fönstret. "tapetern" som är med på bild är väldigt ful. Den var ljus gul/vit/beige men blå prickar. BLÄ! .
Men det som inte finns med på bilden är iaf, Ett vitt jätte old skåp ovanför handfatet, en stor furuhandukshållare ( en för handukar man torkar händerna på) .


j





EFTER : Taket är inte med men jag kvistlackade varje kvist som var i taket x2 . Sedan panelgrund x2 , och sedan målade jag med vit  takfärg
x2 . Sedan köpte jag en helt vanlig färg och målade väggarna x2 . ( Man behöver inte ha våtrumsfärg när man målar en toalett, Bara om det är dusch i samma rum) .  Sedan spacklat , slipat & målat fönstret.  



GHJ


Inköp

Beckers/ happ homes  i sandviken: Målar färg ( Vit & den beiga) .
Ikea: Spegel , konsoller, hylla , handuksknoppar, toaphållare
Ullared: Ljuslyktan i fönstret , två ljuslyktor på hyllan, den vita stenen.
Jultidningarna : Dassboken.. HAHA
Jotex : Ängel i fönstret.
Blommor och rum: Kruka och blomma



The bedroom, before and after

Jag bara lovar och lovar att jag ska lägga ut bilder. Som jag skrev i ett tidigare inlägg så la jag över alla bilder till datorn från telefonen. Men som vanligt är vi inte vänner .. Men jag fick några bilder iaf ;) . och sedan tar det ju en evighet att lägga upp bilder på bloggen..


FÖRE: Finns inga ord för hur ful tapeten var, óch taket var inte så vitt som jag ville. Så efter två omgångar med vit färg från Beckers/happy homes så gjorde det susen och blev ett vitt tak . Blev inte så mycket spackling och slipning heller. Vilket var väldigt skönt. Har ju även fixat fönstret. spacklat, slipat och målat. Blev mycket nöjd
 .

vägg föle



EFTER : Gick ganska fort att tapetsera. Dock syns inte effekten av den svarta tapeten. Den är typ som glitter i den, så med rätt ljus så ser det jätte mysigt och frächt ut. nu ser den dock bara svart ut. Och den gråa tapeten är bara en vanligt grå. 







dfgh



oiuj
Inköp.
Beckers/happy homes i Sandviken : Tapeter , fönsterkitt , tapetlim, Vit målarfärg , vit takfärg ,Roller .
Rusta : Penslar och roller, slip papper . Rustas slipappaer var verkligen värd sina pjuttiga kronor. Penslarna också.
Ikea
: Serien Malm , det fick följa med från lägenheten.  överkastet .
Mio : Ljuslycktorna, svarta . Syns dåligt på bilden.
Ullared : Gardinerna, lampan i fönstert, väggord
Mormor: Mattan

Elementet ska bytas ut, sedan ska det upp lite saker på väggarna. Lampan som står bredvid sängen ska absolut inte stå där. MEN jag har inte hittat den rätta lampan att sätta upp i taket. Så då väntar jag med det. Det ser lite halv trist ut just nu. MEN jag sätter inte upp nått som inte känns perfekt. :)

EN SAK! . OM DU SKA RUSTA. KÖP ALDRIG BILLIG FÄRG. KÖP RIKTIG FÄRG PÅ EN FÄRG AFFÄR .. Jag skulle måla en garderob , och jag målade första lagret med DYR färg. Men sedan slog tanken mig , att varför målar jag med en dyr färg i en garderob som ingen kommer se  försutom jag.. Så jag köpte en billig färg på RUSTA. Gud så dåligt det blev, Fick måla huur många lager som hels. och det värsta av allt är att den luktar illa .. ÄN! .

Fråga om de är np ni undrar över :)






Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!