I DAG ÄR JAG VÄRLDENS LYCKLIGAST MOSTER ♥!!!


för jag är moster åt två vackra pojkar !


loover

För i dag fick viggo sin efterlängtade lillebror, Sixten :)
Han vägde 4040 gram, 52 cm lång :)


Weeeehoo

hallå där !!

snart är helgen över, me likee! . Faktiskt så gör jag det, har målat taket i dag. Måste ju måla det flera gånger, med grundfärg två gånger och kvistlacck tvågåner, och i dag har jag äntligen börjat med första omgången vanlig vit takfärg, men det ska ju också målas två -3 gåner ;) . Me like furutak! NOTTT !!!

Men i morgon ska jag på planeringsdag i högbo, med jobbet. Sedan tänkte jag att jag skulle köpa tapeter och lite sånt :) sedan ska jag tapetsera den här vekcan . Tänkte försöka iaf . Och sedan vill jag flytta in. Orkar inte med lägenheten nå mer, eller nå runt den ! . Urcha jag spry snart på den, bläääääääääää!! .

Fyy vad jag längar tills jag kan flytta in, och verkligen känna att : Evelina, den här renoveringen gjorde du bra. Fan vad du har lyckats i livet ! :) .  Så skönt, det enda som jag verkligen saknar i mitt liv är en egen hund. Och sen kommer nog till sommaren. Fast jag kommer ju ja Snobben jämt sen också skulle jag tro ;)

jag har allt jag vill ha, klart jag mår bra ! :)



Nu är det väl kvällsjobbet som kallar på mig :)

Puss o kram

Du lever bara en gång, ta risker. Våga chansa . ingen dag kommer åter !!


spaaaaaa

Hejsvejs !
i dag har jag tagit en vilo dag :) . Eller jag har jobbat 7.30 - 12.30 , sedan kl 13 åkte jag och kära syster och mamma på SPA :) .Huuur underbart var inte det då, jo helt super underbart :) .

aja, tv kik nu iaf :)


piuss o kram

tagga tagga tapetsering..

Tjabba va!

I dag har jag jobbat, och sedan åkte jag Emma och Annelie å Viggo till sandviken och tittade på tapeter på beckers, hitta till sovrummet iaf, härligt! . Sedan köpte jag mer färg och sånt, . Så nu måste jag tapetsera också ;)

Ska göra mat och äta nu, sedna måste jag till huset och fixa det jag inte har hunnit tidigare i dag , min tidsplan sprack så att de heter duga :( . Men jag måste jobba igen det i morgon. haha :) Börjar jobba kl 16 då, så det måste bli en sen kväll i kväll och tidig morgon i morgon.. :):)


Puss o kram

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!