Måndag!

Hejsan alla !

I dag så har jag typ bara jobbat. har jobbat 8-17 i dag och i morgon blir de 7-17 . Ap tråkiga tider iaf. Men men! . Men pappsen fyller år i dag =) GRATTIS !! . Så det blir väl lite TÅRTA i dag som muntara upp dagen.

Mamma och jag håller på och kollar på vad jag vill ha från IKEA. Mycke som man vill ha :D . Men jag får nog iaf de jag vill. Fyller ju på Söndag så på lördag bir de nog lite fika igen. Vet inte om jag orkar med nå fest. Det är så jobbigt dagen efter att plocka undan allt :P . Men den 25de så blir det troligen krogen . kasnke lite förfest här å sedan dra vidare =) .


Viggo är min favorit unge, så goooo! . Finns ingen bättre <3 Mosters älskling.


Vart fan är sommaren ?



Guud vad less  man blir. vart har den jävla sommaren tagit vägen, så pissigt. Vart är solen med festen och röjjet?

Första inlägget.



Mitt älskade hus :D






Ja då var det fredag igen. har nyss vaknat, shiit vad jag sover länge på dagarna nu när jag jobbar natt. Förr så vaknade jag iaf typ vid halv 1, men inte nu eller..
 
I tisdags så var jag på Ön. Var jätte roligt att träffa folk som man inte har träffat på länge,men det var ändå många man aldrig hade sett. Men de är nog värst när man kör såna här kvällar. När alla blir fylle hungriga å BARA MÅSTE ha mat. Då finns det ingen återvändoooo bara att köra å se glad ut. Fast man önksade att man själv fick vara lite full :P . Men det blir ju fler tisdagar. På Tisdag den 15 så är det Lasse som kommer =) . 
Oj, vad tiden går fort. Måste ut me snuppen en sväng nu :D  



Pusss


Välkommen till min nya blogg!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!